«

»

Kaatuuko Teljä? Eurajoki liittynee Luviaan

Eurajoella Luvia-liitos etenee päätöksenteossa kunnanhallitukselle.

Pelkona on, että Eurajoen jääminen pois Keski-Satakunnasta kaataa koko Teljän kaupungin muodostamishankkeen. Näin on käynyt useamman kerran ennenkin.

Ensi keskiviikkona Eurajoen hallitus käsittelee esitystä valtuustolle koskien Luvian yhdistymisesitystä. Pohjaehdotus on, että Eurajoki tekisi esityksen valtioneuvostolle Luvian kunnan yhdistymisestä.

Eurajoki on vetäytymässä Teljän kaupunki-liitoksesta. Lopullinen päätös tehdään kuitenkin kunnanvaltuustossa.

Aiheesta kertoi ensimmäisenä Satakunnan Kansa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje