«

»

Kauvatsantien suojatie sai huomiovalot

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Suojatie-kylttien päällä olevat valot vilkkuvat ihmisen lähestyessä tienylityspaikkaa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen Kauvatsantien ja Käräjätien kulmaan sijoittuva suojatie on saanut tänään huomiovalot liikennemerkkeihin.

Suojatie-liikennemerkkeihin asennettiin tänään valot, jotka syttyvät sensoreiden havaitessa ihmisen lähestyvän. Huomiovalot auttavat autoilijoita huomaamaan jalankulkijat sekä hidastamaan nopeutta.

Hinta järjestelmälle tuli noin 5 000 euroa. Tekninen lautakunta hyväksyi huomiovalojen asentamisen yksimielisesti helmikuun kokouksessaan.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje