«

»

Vastavirtarock järjestetään jälleen kesän alussa

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Vastavirtarock soi Kokemäenjoen rannassa viime kesäkuussa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen vanhan yhteiskoulun rannassa järjestetään kesäkuun alussa Tulkkilan yön ja Henrikin markkinoiden yhteydessä perinteinen Vastavirtarock.

Tarkempaa tietoa esiintyvistä bändeistä on luvattu tiedottaa myöhemmin.

Vastavirtarock järjestetään perinteisesti kesäkuun ensimmäisenä lauantaina, Tulkkilan yö-tapahtuman yhteydessä. Tänä vuonna tapahtuma-päivämäärä on lauantai 6.6.2015.

Henrikin markkinat järjestetään tänä vuonna 6.6. kello 12-18 ja Tulkkilan yö samaisena päivänä kello 18-02.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje