«

»

Opetusministeri vieraili Kokemäellä – Video

Opetus- ja viestintäministeri Krista Kiuru (sd) vieraili Kokemäen koulukeskuksessa perjantaina.

Kiuru vieraili tutustumassa eri oppitunneilla sekä otti vastaan oppilaiden kommentteja ja kehitysideoita. Ministeri tutustui lisäksi oppilaiden luokanvalvojan tunnilla tekemiin tulevaisuuden koulu-haaveisiin.

-Iso ongelma on Suomessa se, että siirretään nämä luokkahuoneet isältä pojalle. Minä olen käynyt kouluni samassa luokkahuoneessa, missä isäni, kertoi ministeri Kiuru oppilaille.

Erään luokan mielestä tulevaisuuden kouluun kuuluisi aamu- ja iltavuorot, pidemmät viikonloput, uima-allas sekä sauna ja pallomeri. Lisäksi vapaamuotoisempaa oppimisympäristöä sekä musiikkia välitunneille toivottiin.

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Opetusministeri Krista Kiuru. Oikealla Kokemäen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Harri Kivenmaa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Opetusministeri otti vastaan oppilaiden ideoita tulevaisuuden koulusta. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje