«

»

Poliisi valvoo suojateitä

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Poliisi valvoo alkuviikolla teholla suojatieliikennettä.

Valvontaa suoritetaan ensi viikon maanantaina ja tiistaina Lounais-Suomen poliisilaitoksen alueella. Valvonta keskittyy taajamien keskustoihin.

-Suojatie ei valitettavasti aina ole nimensä veroinen, sillä Liikennevakuutuskeskuksen vuositilaston 2013 mukaan 42 % kaikista kuolemaan johtaneista suojatieonnettomuuksista tapahtui suojatiellä, kerrotaan poliisista.

Viimeisen kolmen vuoden aikana on menehtynyt 29-32 jalankulkijaa.

Nopeutta hiljennettävä ennen suojatietä.

Poliisi opastaa nopeuden hiljentämiseen ennen suojatietä, jotta tarvittaessa on mahdollista pysähtyä ennen ylityspaikkaa. Mikäli joku on suojatiellä tai astumassa sille, on jalankulkijalle annettava esteetön kulku.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje