«

»

Suur-Pori kaatui valtuustoissa

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen kaupunginvaltuusto käsitteli maanantai-iltana kuntaliitosasiaa.Kuva: Tuomas Kuhalainen

Suur-Porin muodostuminen kaatui heti alkuunsa valtuustojen käsittelyssä.

Ulvila, Pomarkku, Nakkila, Luvia ja Kokemäki hylkäsivät yhdistymissopimuksen sekä -esityksen. Kokemäellä päätös oli yksimielinen.

Kuitenkin Harjavallan, Kokemäen ja Nakkilan muodostama Teljän kaupunki näyttää syntyvän. Hankkeesta jäi pois Eurajoki, jonka takia yhdistymissopimukset lähtevät uuteen kiertoon. Jos Harjavalta, Nakkila ja Kokemäki hyväksyvät liitoksen, muodostuu Teljän kaupunki.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje