«

»

Tapiolanvainio suojeluun Kokemäellä

Kuva: Niina Uusi-Seppä/ Luonnonperintösäätiö

Kuva: Niina Uusi-Seppä/ Luonnonperintösäätiö

Kokemäellä Ahvenuksen kylässä sijaitseva 16 hehtaarin kokoinen Tapiolanvainion metsä on myyty Luonnonperintösäätiölle suojeluun.

Luonnonperintösäätiö teki kaupat maaliskuun lopulla. Rahoitus onnistui Suomen luonnonsuojeluliiton Satakunnan piirin Arvi ja Eija Laaksosen jättämän testamentin turvin.

Kyseinen metsä sijaitsee reilun kilometrin päässä Puurijärven kansallispuistosta. Tilan luonto on monipuolinen sekä metsässä viihtyvät muun muassa varpuspöllö, puukiipijä, palokärki sekä varpuspöllö.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje