«

»

Tuuli puhkuu huomenna – Puut kaatuilevat

Kuva: Tuomas Kuhalainen/ arkisto

Kuva: Tuomas Kuhalainen/ arkisto

Keskiviikosta on tulossa suurimmassa osassa maata tuulinen päivä. Puuskissa tuulennopeuden ennustetaan kohoavan jopa 20-25 metriin sekunnissa.

Ilmatieteen laitos ennustaa, että keskiviikkona lännen ja luoteen välinen tuuli voimistuu myrskylukemiin.

Roudan sulaminen lisää puiden kaatumisriskiä. Todennäköisesti puustoon aiheutuu myrskyn voimasta vaurioita.

Tuuli saa sään tuntumaan huomattavasti kylmemmältä, kuin elohopea näyttää. Tuuli rauhoittuu iltaan mennessä, noin auringon laskun aikoihin, ennustetaan.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje