«

»

Vaalijuna kierteli Kokemäellä

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen keskustassa kierteli tänään Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaan järjestämä kaupunkijuna.

Vaalijuna liikennöi kello 13-16 tori-jokikeskus-kaupungintalo-Tokmanni-tori – reitillä. Tempauksen järjesti eduskuntavaaliehdokas sekä kansanedustaja Ari Jalonen (Ps).

Jalonen on järjestänyt vaalikiertueellaan useampaankin kertaan kaupunkijuna-ajelua. Viimeksi kaupunkijuna kierteli Harjavallassa.

Samainen kaupunkijuna palvelee muun muassa Kokemäen yrittäjien kesänavauksissa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje