«

»

Ennakkoäänestys alkaa tänään

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäellä ennakkoäänestetään Vanhalla yhteiskoululla tai Kauvatsan paloasemalla. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys alkaa tänään keskiviikkona.

Kokemäellä ennakkoäänestää voi Vanhalla yhteiskoululla Tulkkilantiellä sekä Kauvatsan paloasemalla.

Harjavallassa taasen ennakkoäänestys tapahtuu kaupunginkirjastolla ja Huittisissa kaupunginvirastolla sekä Vampulan kirjastossa.

Äänioikeus vaaleissa on jokaisella Suomen kansalaisella, joka viimeistään vaalipäivänä täyttää 18 vuotta. Vaalipäivä on sunnuntaina 19. huhtikuuta, jolloin äänestää voi vain omassa äänestyspaikassaan kello 9-20.

Oma äänestyspaikka on kerrottu postitse toimitetussa ilmoituskortissa.

Ennakkoäänestää voi missä tahansa äänestyspaikassa kotimaassa tai ulkomailla. Äänestäessä tulee esittää kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Tarkemmat äänestyspaikat sekä niiden aukiolot löytyvät Vaalit.fi-sivuilta täältä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje