«

»

Näytelmäkerholaiset hyvästelevät Tulkkilan lavan – Video

Kokemäen Tulkkilan koulun lavalla näytellään huhtikuussa viimeistä kertaa, kun peruskorjauksen myötä juhlasali muokataan luokkatiloiksi.

Lavan viimeinen näytös on perinteinen Prinsessa Ruusunen. Näytelmäkerho on valmistellut vähän isompaa jäähyväisnäytöstä tammikuusta alkaen ryhmän vetäjän Sirpa Laineen johdolla.

Näytelmä esitetään koulun salissa 29.4.2015 kello 18.00 alkaen.

Lue lisää 15.4.2015 ilmestyvästä Kokemäkeläisestä.

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Näytelmäkerholaiset harjoittelivat esitystä keskiviikkona 8. huhtikuuta. Kuva: Tuomas Kuhalainen

1 comment

  1. Nimetön

    Ihan hullua! Ei liikuntahallia, ei eriarvoisia lapsia, ei kuudesluokkalaisia yhteiskouluun!

    Kyläkoulut säilytettävä! Kouluverkkoselvitys on laiton!

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje