«

»

Puurijärven ilmatila vilkastui

Kuva: Tuomas Kuhalainen/ arkisto

Lintujen tarkkailua Puurijärvellä. Kuva: Tuomas Kuhalainen/ arkisto

Kokemäen Puurijärvi-Isosuon kansallispuistossa on vilkasta. Kuluvan viikon aikana on havaittu jo useiden lajien paluumuuttoa talvilomilta.

Maanantaina 6.4. havainnoitiin BirdLife Suomen mukaan Puurijärvellä hanhia. Tiistaina taasen havainnoitiin heinätaveja ja punasotkia ja uiveloita.

Tällä hetkellä on käynnissä niin joutsenten kuin hanhienkin muutto. Tarkat tiedot Satakunnan lintuhavainnoista löytyy täältä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje