«

»

70 vuotta Lapin sodan päättymisestä

Kuva: Lukijan kuva

Suomen itsenäisyyttä juhlistettiin kirkkopuistossa Kokemäellä viimeksi itsenäisyyspäivänä. Kuva: Lukijan kuva

Kansallisena veteraanipäivänä tulee kuluneeksi tasan 70 vuotta Lapin sodan päättymisestä.

Maanantaina 27.4. vietetään veteraanipäivää.

Tasan seitsemänkymmentä vuotta sitten toisen maailmansodan sotatoimet Suomen alueella voitiin todeta päättyneiksi.

Tapahtumaa muistetaan Kokemäellä seppeleenlaskulla 27.4. kello 12 kirkkopuistossa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje