«

»

Lauantaina aurinkoa, sunnuntaina sadetta

Viikonloppu alkaa aurinkoisessa ja lämpimässä säässä, ennustaa Ilmatieteen laitos.

Perjantaina lämpötila kohoaa iltapäivällä 6-12 asteen välille. Aluksi sää on selkeää sekä poutaa.

Lauantaina lämpötila kohoaa jo 13 asteen tuntumaan. Päivä on aurinkoinen.

Sunnuntaina saapuu ennusteiden mukaan heikko sadealue. Päivälämpötila on kahdeksan asteen tuntumassa. Tuuli saa sään tuntumaan kylmemmältä.

Ensi viikko alkaa kanssa viileissä tunnelmissa. Tuuli voimistuu.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje