«

»

Ruotsalainen viikon vaihdossa Kokemäellä

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Lukas esittelee ylpeänä tekemäänsä esitelmää terveystiedosta. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen yhteiskoulussa opiskeli perjantaina vaihto-oppilas Ruotsista.

Lukas osaa hyvää suomea. Kuitenkin hän asuu ja on syntynyt Ruotsissa, Tukholmassa. Hänen mummonsa on asunut Kokemäen Risteellä. Mummon kuoltua Lukaksen äiti on perinyt hänen talonsa, jossa Luukas majailee vaihto-oppilas ajan.

Lukas tutustui perjantaina suomalaiseen kouluympäristöön. Hän kertoo viihtyneensä paikkakunnalla. Yhteensä aikaa Kokemäellä hän vietti viikon verran.

Hän on vieraillut paikkakunnalla ennenkin.

-Usean kerran vuodessa, Lukas kertoo.

Suomen ja Ruotsin koulujen välillä on monia eroja. Kuitenkin Luukaksen mielestä Suomessa asiat ovat paremmin.

Lue lisää 15.4.2015 ilmestyvästä Kokemäkeläisestä!

Päivitetty 10.4.2015 kello 22.38: Muokattu kirjoitusasua sekä kirjoitusvirhe.

Päivitetty 10.4.2015 kello 15.09: Korjattu virhe vaihto-oppilaan nimessä sekä mummon talossa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje