«

»

Uutta asfalttia Kokemäelle

Kokemäellä tehdään päätöstä asfalttiurakoitsijan valinnasta.

Tekninen lautakunta on päättänyt, että kuluvana vuonna asfaltoidaan osa Köyliöntiestä, osa Haanmäentiestä, Koulukatu, Haanojan sisäpihoja sekä Käräjätien pinta-asfaltointi.

Kaupunki sai viisi tarjousta asfalttiurakoinnista. Tekninen johtaja ehdottaa ensi tiistaina kokoontuvalle lautakunnalle, että urakoitsijaksi valitaan Super asfaltti Oy. Perusteena käytettiin halvinta hintaa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje