«

»

Viinikantie kaavaillaan suljettavaksi moottoriajoneuvoilta

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Viinikan rantaan sekä kiinteistöihin kulku aiotaan sallia lisäkilvellä. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen Tekninen lautakunta kaavailee Viinikantien sulkemista moottoriliikenteeltä.

Tulkkilantietä Kauvatsantien yli jatkava Viinikantie aiotaan sulkea moottoriajoneuvoilta. Tekninen lautakunta käsittelee asiaa ensi tiistaina.

Varsinais-Suomen Ely-keskus on laatinut liikenneturvallisuussuunnitelman, jossa esitetään Viinikantien sulkemista. Poikkeuksena on kuitenkin tonteille ja uimarannalle ajo, joka on sallittu.

Tekninen lautakunta on varannut 30 000 euroa muun muassa Viinikantien katusuunnitelman laatimiseen.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje