«

»

Kaupunki valitsi Tulkkilan koulun peruskorjauksen urakoitsijat

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tulkkilan koulu. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tekninen lautakunta hyväksyi urakoitsijat Tulkkilan koulun peruskorjaukselle.

Peruskorjauksen pääurakoitsijaksi valittiin JJM-Rakentajat Oy, ilmastointirakoitsijaksi Memepo Oy, putkiurakoitsijaksi Vehmasputki Oy, sähköurakoitsijaksi Sähkö-Pori Oy sekä automaatiourakoitsijaksi Trentec Team Oy.

Tulkkilan liikuntahallin pääurakoitsijaksi valittiin Rakennustyöt Ville Kauppi Oy, ilmastointiurakoitsijaksi Ilmastointi Salminen Oy, putkiurakoitsijaksi Talotekniikka Rauhanen Oy, sähköurakoitsijaksi Sähkö-Pori Oy sekä automaatiourakoitsijaksi Fidelix Oy.

Päätökset tehtiin yksimielisesti. Hankintapäätösesityksen perusteena oli halvin hinta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje