«

»

SuomiAreena lähtee maakuntakierrokselle

Kuva: Tuomas Kuhalainen

SuomiAreena rantautui Kokemäellä viime kesänä. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Ensi kesänä SuomiAreena on jälleen tien päällä.

Huittisissa keskustelunaiheeksi nousee 13. heinäkuuta kotimaisen ruoan tuotannon tulevaisuus. Lisäksi sote-soppaa avataan teemalla: Säilyvätkö palvelut?

SuomiAreena rantautuu kesäkiertueellaan myöskin Kankaanpäähän, Raumalle, Siikaisiin sekä Ulvilaan. Kokemäki ei vierailun kohteeksi ensi kesänä päässyt.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje