«

»

Yläkoulun ja lukion rehtorien virat yhteen

Harjavallassa on päätetty yhdistää keskustan yläkoulun sekä lukion rehtorien virat.

Uuteen virkaan sivistyslautakunta valitsi filosofian maisterin Risto Tenhusen. Hän toimii Harjavallan lukion rehtorina ja virka yhteiskoulun sekä lukion rehtorina alkaa elokuun alussa.

Varalle virkaan valittiin Sari Luka, joka toimii tällä hetkellä Keskustan yläkoulun rehtorina. Virkaa haettiin seitsemän henkilön voimin.

Rehtorien virat yhdistämällä tavoitellaan parempaa kustannustehokkuutta. Nykyiset virat lakkautetaan ja uusi lukion sekä yläkoulun yhteisen rehtorin virka alkaa elokuun alussa, eli kesälomien päätyttyä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje