«

»

Alko sulkee Nakkilassa – Asiakkaat kaikonneet

Kuva: Alko Oy

Kuva: Alko Oy

Nakkilan Alkon toiminta päättyy syksyllä.

Liikkeen lakkauttamista Alko perustelee vähentyneellä asiakasmäärällä. Viime vuosina asiakkaat ovat siirtyneet läheisiin Ulvilan, Harjavallan sekä Porin myymälöihin.

Nakkilan liikkeen toiminta päättyy 24. lokakuuta.

-Yhtiön myymäläverkoston laajuus säilyy nykyisellä tasollaan myös jatkossa, selittää palvelujohtaja Kari Pennanen.

Vakituisen henkilöstön työtehtävät jatkuvat läheisissä muissa liikkeissä. Irtisanomisilta vältytään.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje