«

»

Haastepyöräily pyörähtää käyntiin vappuna

Kuva: Outdoors Finland/ Flickr

Kuva: Outdoors Finland/ Flickr

Haastepyöräily-kampanja käynnistyy Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa jälleen vappuna.

Uutena kilpailussa on, että kilpailuun osallistuneet paikkakunnat eivät kilpaile toisiaan vastaan, kuten aiemmin. Tavoite on saada pyöräilijät liikkeelle sekä kirjaamaan polkemansa matkat.

Kampanja kestää juhannukseen, mutta halukkaat voivat jatkaa polkemista elokuun loppuun asti. Mukana kilpailussa on 32 kuntaa, muun muassa Kokemäki, Harjavalta ja Huittinen.

Viime vuoden saldona oli 2,3 miljoonaa kilometriä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje