«

»

Koululaiset tutustuvat Suurteollisuuspuistoon

Harjavallan Suurteollisuuspuistossa järjestetään tiistaina 28.4. kahdeksasluokkalaisille suunnattu kilpailu.

Kilpailussa mittaa toisistaan ottavat koululaisjoukkueet Harjavallasta, Kokemäeltä, Nakkilasta, Ulvilasta sekä Kiukaisista. Ryhmissä on neljä tyttöä ja neljä poikaa.

Oppilaat ovat tutustuneet puiston yrityksiin jo etukäteen yleisellä tasolla. Tiistaina oppilaat kokoontuvat ottamaan toisistaan mittaa muun muassa erilaisissa kemiaan sekä fysiikkaan ja turvallisuuteen liittyvissä tehtävissä.

Kasikisa järjestetään Suurteollisuuspuistossa jo kahdettatoista kertaa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje