«

»

Näytelmäkerho esiintyy suurelle yleisölle

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Näytelmäkerho on harjoitellut suurelle yleisölle kohdistettua näytöstään pitkään. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Keskiviikkona Tulkkilan koulun juhlasalissa näytellään klassikon ja nykyajan yhdistelmä.

Perinteinen Prinsessa Ruusunen, jota näytelmäkerhon vetäjä Sirpa Laine on hieman dramatisoinut sekä lisännyt nykyaikaakin esitetään koulun näytelmäkerhon voimin keskiviikkona.

Näytelmäryhmä koostuu 5. ja 6. luokkalaisista.

Tulkkilan koulun lavalla tämä näytelmä on viimeinen, sillä kesälomien alettua peruskorjauksen myötä juhlasali sekä lava saneerataan luokkatiloiksi. Kuitenkin Laine toivoo, että näytelmäkerhon toiminta jatkuisi edelleen.

Esitys alkaa Tulkkilan koulun juhlasalissa keskiviikkona 29.4. kello 18 alkaen. Aikuiset 3 euroa ja lapset 2 euroa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje