«

»

Vesi poikki Huhtamon alueelta

Huittisissa suoritetaan tiistaina 28.4. vesijohdon liitostöitä.

Vedenjakelu joudutaan keskeyttämään kello 10-13 välisenä aikana kokonaan Huhtamon alueella sekä Naatulantiellä ja Punkalaitumentiellä.

Vesijohtoverkossa saattaa esiintyä paineenvaihteluita sekä veden samentumista töistä johtuen. Verkostoa huuhdellaan vesilaitoksen toimesta.

Alueen asukkaita kehotetaan varaamaan pieni määrä talousvettä katkoksen ajaksi. Vesihuoltolaitos pahoittelee töistä aiheutuvaa haittaa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje