«

»

Yhteiskoululaiset työskentelevät MLL:n hyväksi

Kokemäen Yhteiskoulun oppilaat työskentelevät päivän MLL Satakunnan piirin hyväksi.

Perjantaina 15. toukokuuta järjestetään koululla päivätyökeräys. Oppilaat etsivät itselleen työpaikan, jossa työskentelevät koulupäivän ajan. Työstään palkkioksi oppilas saa 10 euroa, joka lahjoitetaan MLL:n Satakunnan piirille.

Osallistuminen päivään on vapaaehtoista. Jos oppilas ei etsi itselleen työpaikkaa, tulee hän normaalisti kouluun.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje