«

»

Muotia ja myyntiä Pitkäjärvellä

Kuva: Aija Lund/ Pitkäjärven NiceDay Facebook

Pitkäjärven Nice Day järjestetään Werannalla. Kuva: Aija Lund/ Pitkäjärven NiceDay Facebook

Kokemäen Pitkäjärvellä järjestetään muotinäytös.

Lauantaina 23.5. kello 14-16 Belladonna ja Passin Kello ja Kulta järjestävät muotinäytöksen Pitkäjärvellä. Lisäksi ohjelmaan kuuluu maksuttomia pikamanikyyrejä, kasvo- ja vartalohoitoja sekä hierontaa Kauneushuone Eleonooran puolesta.

Paikalla on (tietenkin) myöskin kaupallista toimintaa sekä hyviä tarjouksia. Arvonta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje