«

»

Sataedu sai SM-hopeaa

Kuva: Sataedu

SM-hopealle sijoittui huittislainen Samuli Lahti. Kuva: Sataedu

Sataedu menestyi Turussa järjestetyssä Taitaja2015-kilpailussa.

Huittislainen Samu Lahti sijoittui toiseksi automaatioasennuksessa ja toi Sataedulle hopeamitalin. Hän valmistuu tänä keväänä Kokemäeltä automaatioasentajaksi.

-Osaava asentaja on jo ennen valmistumistaan saanut työpaikan ja kilpailun jälkeen arki jatkuu työn parissa.

Asiakaspalvelussa ja myynnissä 4. sijalle pääsi kankaanpääläinen Viivi Kiviniemi, joka valmistuu merkonomiksi.

Euralainen Mikko-Joonas Ruponen pääsi 6. sijalle Kuljetuslogistiikassa. Hän valmistuu tänä keväänä ja on tuleva yhdistelmäajoneuvonkuljettaja.

Osaa kilpailuun otti noin 400 alansa parasta ammattiin opiskelevaa nuorta. Kaikissa 44 lajin finaalissa oli kahdeksan taitajaa mukana.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje