«

»

Kaksi kuraattoria Kokemäellä

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Elokuun alusta lähtien Kokemäellä toimii kaupungin palveluksessa kaksi kuraattoria. Kasvatus- ja opetuslautakunta valitsi kuraattorit viime kokouksessaan.

Kuraattoreiksi valittiin jo aikaisemmin vastaavia tehtäviä paikkakunnalla hoitaneet Kati Lehtotie ja Hanna Aaltonen. Molemmat ovat sosionomin ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita.

Lehtotie on toiminut kuraattorina Sataedussa ja Aaltonen ala-kouluissa Kokemäellä sekä Sastamalan koulutuskuntayhtymässä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje