«

»

Kolea sää verotti lintuhavaintoja

Kuva: Tuomas Kuhalainen/ arkisto

Kuva: Tuomas Kuhalainen/ arkisto

Lauantaina kilpailtiin lintuhavainnoista Tornien taistossa.

Kilpailu järjestettiin 22. kertaa. Puurijärvi-Isosuon alueella lintuhavaintoja kirjaili kolme joukkuetta eri lintutornista. Yksi joukkueista oli tehnyt vain puolisensataa lajihavaintoa, kun viime vuonna samainen määrä oli 85 lajia.

Viime vuonna samassa tornissa tehtiin sisämaan paras tulos Etelä-Suomessa.

Kilpailun tavoitteena on havaita mahdollisimman monta lintulajia kahdeksassa tunnissa. Eniten lajeja havaittiin Pyhäjoella Parhalahden kalasataman tornista, 111 lajia.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Sydän-Satakunta-lehti.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje