«

»

Ledit valaisevat pian katuja Harjavallassa

Elohopeahöyrylamppuja vaihdetaan tänäkin vuonna Harjavallassa suurpainenatriumlampuiksi sekä paikkakunnalle asennetaan myöskin ensimmäiset led-valot.

Led-valot asennettaneen Paavonkadulle Tuiskuun. Valaistus on kokeiluluontoista, sillä kaupunki haluaa nähdä valojen toimintaa tarkemmin.

Parissa vuodessa led-valoista tulee kilpailukykyisempi valaistuskeino. Niiden käyttöikäkin on pitkä, eli 15-20 vuotta.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Sydän-Satakunta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje