«

»

Yksityistieavustuksista päätös huomenna

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tekninen lautakunta tekee Kokemäellä tiistaina päätöksen yksityistieavustuksista.

Avustuksia on ehdotettu myönnettävän noin 224 tiekilometrille yheensä 82 500 euroa. Avustus jaetaan tien pituuden sekä liikennemäärän mukaan.

Suurimmat avustukset ehdotetaan Rausenkulmantielle 5 421 euroa, Äimäläntielle 4 557 euroa sekä Tuomaalantielle 3 313 euroa.

Aiheesta kertoi ensimmäisenä Sydän-Satakunta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje