«

»

Poliisi pyytää vinkkejä: Kuka poltti vapaa-ajan asunnon?

Huittisten Rekikoskella on palanut maan tasalle vapaa-ajan viettopaikka.

Palo tapahtui 16.5-30.5. välisenä aikana. Maan tasalle paloi kaikki tilan kolme rakennusta. Poliisi epäilee paloaan tahallaan sytytetyksi.

Kokemäen poliisi pyytää vinkkejä tapahtuneesta nettivinkin kautta tai poliisipäivystykseen tiistaisin ja perjantaisin virka-aikaan puhelimitse 029 5417675.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje