«

»

Moisala siirtynee Pälkäneen hallintojohtajaksi

Jarno Moisala. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Jarno Moisala. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen kaupungin hallintojohtajan viransijaisena toiminutta Jarno Moisalaa esitetään Pälkäneen kunnan hallintojohtajaksi.

Pälkäneen kunnanhallitus esittää, että Moisala valittaisiin hallintojohtajan virkaan. Päätöksen asiasta tekee vielä kunnanvaltuusto.

Virkana on tullut 59 hakemusta, joista kaksi ehdokasta valittiin esittäytymään kunnanhallitukselle. Moisalan varalle valittiin Sanna Luukkanen.

Asia käsitellään vielä kunnanvaltuustossa 8. kesäkuuta.

Moisala on toiminut Kokemäen hallintojohtajan viransijaisena sekä myöskin kouluverkkoselvittäjänä. Koulutukseltaan hän on hallintotieteiden kandidaatti.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje