«

»

RelaxTrio esiintyy Kokemäellä

Tulkkilan yön lauantaina Kokemäellä esiintyy raumalainen RelaxTrio.

Yhtyeen muodostaa Linda Teränen, Oskari Nieminen ja Vilho Voutilainen. Bändi on perustettu vuonna 2004, jolloin sen jäsenet ovat olleet 9-11-vuotiaita.

Bändi esiintyy Kokemäellä CafeKesti terassilla 6.6. kello 21 alkaen.

Saimme lukijaltamme vinkin aiheesta ja päätimme toteuttaa jutun, sillä bändin jäsenet ovat aloittaneet uransa nuoressa iässä, kuten myöskin lehtemme toimitus.

Päivitetty 4.6.2015 kello 12.51: Korjattu virhe vändin esiintymispaikassa ja ajassa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje