«

»

Pitseria suljettu työvoimapulan takia

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Ravintolassa oli hiljaista perjantaina iltapäivällä. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen keskustassa toimiva Pizzeria Belda pysyy toistaiseksi suljettuna työvoimapulan takia.

Vuodesta 1997 Kokemäellä toiminut ravintola on suljettu toistaiseksi. Syyksi yrittäjä Mehmet Azboy kertoo työvoimapulan.

Viime ajat Azboy on joutunut pyörittämään pizzeriaa ilman ulkopuolista työvoimaa, sillä ravintolan työntekijät siirtyivät muihin tehtäviin.

Uusia työntekijöitä, joilla on tarpeeksi ammattitaitoa ei löydy helposti. Ainoastaan tarjoiluhenkilökuntaa on saatavilla helposti.

Ravintola pysyy suljettuna, kunnes uutta työvoimaa löytyy.

Kuva: Tuomas Kuhalainen

”Ravintola on suljettu väliaikaisesti työvoimapulan takia” Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje