«

»

Hallintojohtajaksi valittiin Löfbacka

Jarno Moisala. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Hallintojohtajan viransijaisena toiminut Jarno Moisala. Kuva: Tuomas Kuhalainen

3. elokuuta Kokemäen kaupungin hallintojohtajana aloittaa Siuntion kunnan hallintojohtajana toimiva Mikko Löfbacka.

Löfbacka on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri. Kaupunginhallitus valitsi hänet virkaansa maanantaina. Löfbacka on kertonut ottavansa viran vastaan, muttei aloita tehtävässä vielä elokuun alussa.

Hän aikoo ottaa virkavapaata työsuhteen alussa, jotta työpaikan vaihtamisesta aiheutuva byrokratia saadaan hoidettua. Virassa hän haluaa aloittaa vasta syyskuun alussa.

34-vuotias uusi hallintojohtaja on toiminut Siuntion hallintojohtajana noin puolitoista vuotta.

Nykyinen hallintojohtajan viransijainen Jarno Moisala siirtyy Pälkäneen hallintojohtajaksi.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje