«

»

Belda pysyy suljettuna kesän yli

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen Tulkkilantiellä toimiva Pitseria Belda pysyy kiinni ainakin kesän yli, uutisoi Sydän-Satakunta.

Ravintolassa on vallinnut jo pidempään työvoimapula ja yrittäjä Mehmet Azboy on joutunut pyörittämään ravintolaa yksikseen. Tarpeeksi ammattitaitoista ja sitoutuvaa henkilökuntaa on pienellä paikkakunnalla vaikea löytää.

Yrittäjä ei ole pystynyt pitämään kesälomiaan, vaan on ollut 18 kesää putkeen töissä. Työpäivät ovat venyneet 15-16 tuntisiksi.

Ravintolan talous on kunnossa sekä asiakasmäärä on pysynyt vähintäänkin yhtä hyvänä. Ravintolan lopullinen sulkeminen ei kuitenkaan ole suunnitelmissa, vaan tavoitteena on palata ansaitun loman jälkeen uuden tiimin kanssa hoitamaan ravintolaa.

Tiedon kesän yli kiinni pysymisestä kertoi Sydän-Satakunta. Kokemäkeläinen kertoi ravintolan ”toistaiseksi” sulkemisesta jutussaan täällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje