«

»

Verta luovutetaan Kokemäen seurakuntatalolla

Kuva: Jari Härkönen/ SPR Veripalvelu

Kuva: Jari Härkönen/ SPR Veripalvelu

Kokemäen seurakuntatalolla voi luovuttaa verta juhannusviikon maanantaina.

Tänään sunnuntaina vietetään Maailman verenluovutuspäivää. SPR:n veripalvelusta muistutetaan, että luovuttajia tarvitaan myöskin juhannusviikolla.

Seurakuntatalolla verta voi luovuttaa kello 13-18. Vapaaehtoiset luovuttajat auttavat noin 50 000 potilasta Suomessa vuosittain.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje