«

»

Koira aiheutti vesivahingon Kokemäellä

Lauantain vastaisena yönä koira avasi vahingossa Myyrätiellä sijaitsevassa kerrostaloasunnossa kylpyhuoneen hanan.

Asukkaat heräsivät veden valumiseen ja kutsuivat kolmen aikaan aamuyöllä palokunnan paikalle. Pelastuslaitos imi suurimman osan valuneesta vedestä vesi-imurilla, josta kuivausfirma jatkoi töitä.

Vettä pääsi valumaan joitakin satoja litroja. Vahinkoja aiheutui kyseisen asunnon lisäksi naapuriasuntoihin sekä erityisesti alakerran asuinhuoneistoon.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Sydän-Satakunta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje