«

»

Venelaituripaikat haettavissa Kokemäellä

Leporannan venelaiturin vuokrapaikkoja on haettavissa 8 kpl.

Kaupungin vapaa-aikatoimi perii vuokrahintana 20 euroa kuukaudesta. Venepaikan leveys on 220 cm, jota voidaan tarvittaessa leventää.

Alueella on kameravalvonta.

Hakemukset ja muut yhteydenotot aiheeseen liittyen Elina Heinilälle, 040 488 6172.

1 comment

  1. Nimetön

    Kokemäelle tehtiin kuntalaisaloite venepaikkojen saamiseksi kuntalaisten veneille, malli ja ohjeistuskin millainen ja miten tehdä, annettiin samassa kuntalaisaloitteessa. Eli muutama tappi tai paalu rannalle johon veronmaksajat ja eläkeläiset saisivat sen 20v vanhan soutuveneen luvalla sitoa, ettei tarvitse puhdistamon pajupuskiin köyttää.. Vastaava virkamies vastasi aloitteeseen, ettei kaupungin omistuksessa löydy rantaa. Tuollaiseen ”öky” laituriin löytyi kyllä rantaa ja kamera valvontaa. Budjetitkin ylittyi jo tehdessä, ei väliä lisää velkaa vaan, että saadaan herrain veneet laituriin.

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje