«

»

Nelostielle esitetään 50 km/h nopeusrajoitusta

Kokemäen kaupungin tekninen lautakunta käsittelee nopeusrajoituksen asettamista tänään tiistaina.

Nelostien tiekunta on jättänyt kaupungille anomuksen, että kyseiselle tieosuudelle asetettaisiin 50 km/h nopeusrajoitus. Nelostie on läpikulkutie, joka alkaa Köyliöntieltä, jossa on kaupungin hoitamaa katualuetta.

Tiekunta anoo, että kaupunki asettaa tien pohjoispäähän 50 km/h nopeusrajoituksen ja tiekunta asettaisi rajoituksen eteläpäähän.

Satakunnan poliisilaitoksen lausunnon mukaan nopeusrajoituksen asettamisessa ei ole huomautettavaa.

Vs. tekninen johtaja ehdottaa, että kyseiselle tieosuudelle asetettaisiin 50 km/h nopeusrajoitus.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje