«

»

Pakettiauto ja kaksi henkilöautoa yhteen Kokemäellä – Video

Kokemäen paloaseman vieressä tapahtui tiistai-iltana vakava kolari, jonka johdosta paikalle tarvittiin jopa lääkärihelikopteria.

Teljänportin ja Voimakadun kulmassa tapahtuneessa onnettomuudessa loukkaantui yksi henkilö vakavasti. Loukkaantunut oli tiettävästi pakettiautoa ajanut mies, joka kuljetettiin FinnHEMS-lääkärihelikopterilla hoitoon Tampereelle, kun taas kaksi lievemmin loukkaantunutta terveyskeskukseen tarkistettavaksi.

Autoissa ei ollut kuljettajien lisäksi muita matkustajia. Autot menivät lunastuskuntoon.

Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta kello 18.09. Tie jouduttiin sulkemaan onnettomuuden pelastus- ja raivaustöiden ajaksi. Läheiselle pellolle laskeutui lääkärihelikopteri.

Onnettomuuden syy on poliisin tutkinnassa. Poliisin partio kävi paikalla taltioimassa onnettomuuspaikan ennen ajoneuvojen siirron aloittamista.

Tie on saatu auki liikenteelle.

Lääkärihelikopteri laskeutui läheiselle pellolle. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Lääkärihelikopteri laskeutui läheiselle pellolle. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Päivitetty 16.6. kello 21.22

1 comment

  1. Nimetön

    Eikös se ollut henkilöautolla ajanut mies joka joutui sairaalaan, eikä pakettiautolla ajanut..

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje