«

»

Kaivinkone upposi veteen Kokemäellä

Kokemäen Kyttälässä on eilen illalla vajonnut kaivinkone veteen. Nostotyöt alkoivat tänään aamulla.

Liperintie 189 pienehkö telakaivinkone vajosi veteen eilen illalla. Kaivinkone oli suorittamassa ruoppausta ja lähtenyt vajoamaan veteen.

-Kone oli uponnut napaansa myöten veteen. Kuljettaja onnistui pääsemään koneesta turvaan ja henkilövahingoilta vältyttiin, kertoo päivystävä palomestari lehdellemme.

Pelastuslaitokselle jäi pakalla puomittaa kone, ettei ympäristölle vaarallisia nesteitä pääse leviämään vesistöön. Tänään aamulla kello yhdeksän aikaan toisen kaivinkoneen avulla aloitettiin nostotyöt.

Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle eilen kello 19.15. Vielä tiistai-aamuna kello 8.54 palokunta kävi varmistamassa nostotöitä paikalla.

Puolilta päivin paikalla on vielä useampi pelastuslaitoksen yksikköä Kokemäeltä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje