«

»

Tulkkilantielle 30 km/h nopeusrajoitus

Kuva: Teknisen lautakunnan pöytäkirja

Kartta Tulkkilantieltä. Kuva: Teknisen lautakunnan pöytäkirja

Tulkkilantielle asetetaan hidastetöyssyt sekä 30 km/h nopeusrajoitus.

Tekninen lautakunta teki päätöksen asettaa vanhan yhteiskoulun kohdalle hidastetöyssyt, 30 km/h nopeusrajoituksen sekä pysäyttämiskiellon 6.8.2015-6.6.2016 väliseksi ajaksi.

Esityksen asiasta teki Tulkkilan koulun rehtori Rauno Koivunen. Toimenpiteitä perustellaan Tulkkilan koulun 1-5 luokkalaisten siirtymistä väistötiloihin vanhalle yhteiskoululle.

Koululaiset opiskelevat väistötiloissa yhden lukuvuoden, jonka aikana Tulkkilan koulu peruskorjataan.

Päätös asiasta tehtiin Teknisen lautakunnan kokouksessa 16.6. yksimielisesti.

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tulkkilantie Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje