«

»

Kokemäki polki 187 000 kilometriä

Kuva: Outdoors Finland/ Flickr

Kuva: Outdoors Finland/ Flickr

Satakunnan haastepyöräilyssä isoimpien kuntien kärkeen asettui Kokemäki lähes 187 000 polkukilometrillä.

Suoritusprosentti kunnassa oli 243,4. Toiseksi tuli Huittinen 192 000 polkukilometrillä, mutta asukasluku pudotti suoritusprosentin 183:een.

Pienempien kuntien johtoon kiri Karvia.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje