«

»

Mopokarnevaalit lauantaina Kauvatsalla

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Mopojen yhteislähtö viime vuonna. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kauvatsalla järjestetään lauantaina 4.7. legendaarinen mopotapahtuma.

Tapahtumasta löytyy kaikille jotain, tarjolla on niin arvontaa, kuin torimyyntiä ja musiikkia. Kello 12.00. mopedeiden yhteislähtö.

Tapahtumat keskittyvät Uulatuotteen pihalle sekä Gulf Kauvatsalle.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje