«

»

Perinteiset Rompepäivät keräsivät väkeä

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Viikonloppuna Tuohitori-kirppiksen pihapiiri täyttyi kirppismyyjistä.

Lauantaina ja sunnuntaina järjestetty tapahtuma sai myöskin paljon ihmisiä liikkeelle. Parkkipaikan löytäminenkin oli ongelmallista, vaikka tilaa oli tehty Sataedun pihaaan.

Piha oli täynnä kirppismyyjiä sekä tarjolla oli niin makkaraa kuin lettujakin.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje