«

»

Alle viikko lomaa jäljellä

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Vanha yhteiskoulu. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Koulutyöt aloitetaan ensi viikolla.

Muun muassa Kokemäen kouluissa aloitetaan syyslukukausi tiistaina 11. elokuuta, jolloin koulut avaavat ovensa.

Tulkkilan koululaisille tuleva lukuvuosi käydään evakossa, 1-5 luokkalaiset vanhalla yhteiskoululla ja 6-luokkalaiset yhteiskoululla, sillä Tulkkilan koulu on peruskorjauksessa.

Syyslomaa vietetään 19.-23. lokakuuta.

Lue lisää 5.8. ilmestyvästä Kokemäkeläisestä.

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Huolta vanhemmissa on herättänyt vanhan yhteiskoulun sijainti joen lähellä. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje