«

»

Varoitus: Muistathan hidastetyössyt

Kokemäen Tulkkilantielle on asetettu kaksi hidastetöyssyä.

Samalla kyseisessä kohdassa nopeusrajoitus laskettiin 30 kilometriin tunnissa, kun aiempi rajoitus on ollut 40 km/h tunnissa.

Syynä nopeuden muutoksiin on Tulkkilan koululaisten remonttievakko vanhalla yhteiskoululla. Hidastetöyssyt sijaitsevat myöskin koulun kohdalla.

Väliaikaiset hidastetöyssyt sekä nopeusrajoitukset saattavat helposti jäädä huomaamatta varsinkin, jos on tottunut ajamaan tietä pitkin.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje